Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Το σημείο "βγαίνει" 'οπως και να το δούμε


Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε ξανά με την Βραζιλία που φτάνει στο τέλος. Πριν 4-5 μέρες είχα κάνει ανάρτηση αποκλειστικά για το φινάλε του Καμπεονάτο και στεκόμουν σε 2-3 πράγματα τα οποία κατά την προσωπική μου άποψη έχουν μεγάλη σημασία.


Το μάτς το οποίο είχα "σταμπάρει", Παλμέϊρας-Βάσκο, έφτασε και τα πράγματα στην κορυφή δεν μεταβλήθηκαν, όσον αφορά την πρώτη θέση. Η Βάσκο καλείται να κάνει το διπλό αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση του τίτλου. Σημαντικός παράγοντας σε αυτό το μάτς είναι το μεγάλο μίσος ανάμεσα στην Παλμέϊρας και την Κορίνθιανς. Η Βερντάο πέρσι είχε χάσει από την Φλουμινένσε την προτελευταία αγωνιστική και ουσιαστικά έδωσε τον τίτλο στην ομάδα του Ρίο όπου χτύπαγε πρωτάθλημα με την Κορίνθιανς ως βασική αντίπαλο. Οκ, το ότι έχασε η Παλμέϊρας μπορεί να μην λέει και τίποτα αλλά όποιος είχε παρακολουθήσει αυτό το μάτς καταλαβαίνει πολύ καλά τι εννοώ. 


Ενόψει του αυριανού μάτς θεωρώ βέβαιο ότι οι οπαδοί της Παλμέϊρας θα κάνουν την εμφάνιση στο προπονητικό κέντρο και θα απαιτήσουν από τους παίχτες ότι και πέρσι...να μην πάρει η Κορίνθιανς το πρωτάθλημα. Πραγματικά δεν γνωρίζω τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό αλλά μόνο σαν γεγονός έχει την αξία του και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό στην προσέγγιση του μάτς.


Να ξεκαθαρίσω κάτι. Αν η ομάδα δεν λεγόταν Παλμέϊρας και δεν είχε την κόντρα αυτή πάλι στο διπλό θα πήγαινα. Η ομάδα του Σάο Πάολο βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και όπως και να έχει το προβάδισμα το έχει η Βάσκο η οποίο διψάει για το ντάμπλ.


Συνεπώς όπως και να το δω στο διπλό καταλήγω και ας μην μας κάνει την χάρη στο τέλος!


Παλμέϊρας vs Βάσκο @ Βάσκο (2,60)

Δεν υπάρχουν σχόλια: