Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Βγαίνουν πολλά σημεία...αλλά θα περάσουν όλα?

Μετά από αρκετό καιρό επανερχόμαστε με τα μάτς του Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μόνο. Η μελέτη μου για το κουπόνι έβγαλε αρκετά σημεία τα οποία θεωρώ ότι έχουν καλές πιθανότητες να περάσουν.


Συνολικά έχω κρατήσει 6 σημεία από τα οποία τα 4 είναι από το Τσάμπιονς Λιγκ, ένα από την Τσάμπιονσιπ και ένα από το Κόπα Σουνταμερικάνα.


Σε μονά αποδεκτά έχω κρατήσει δύο διπλά από το Τσάμπιονς Λιγκ. Το ένα είναι σημερινό ενώ το άλλο είναι αύριο. Πρόκειται για τα διπλά της Λιλ και της Ντόρντμουντ. Τα δύο αυτά σημεία έχουν ένα κοινό, οι ομάδες στις οποίες ποντάρω παίζουν το μέλλον τους στην διοργάνωση και θέλουν μόνο νίκη για  να συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση. Η αλήθεια είναι ότι η Λιλ έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο καθώς ο αντίπαλος δεν είναι καλύτερος και θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες. Από την άλλη η Ντόρντμουντ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Άρσεναλ αλλά μετά την νίκη στο ντέρμπι με την Μπάγερν θα πάει με την ψυχολογία στα ύψη. Για το διπλό της Ντόρντμουντ βασίζω πολλά στον Γερμανό προπονητή, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είναι "μανούλα" στα μάϊντ γκέϊμς και είμαι σίγουρος ότι θα έχει ετοιμάσει τους παίχτες του για ένα μάτς δίχως αύριο.


Στα υπόλοιπα του Τσάμπιονς Λιγκ κράτησα το διπλό της Σίτι και το Χ στο Τραμπζονσπόρ-Ίντερ. 

Για το μάτς της Σίτι δεν έχω να πω πολλά καθώς οι Άγγλοι έχουν σαφώς καλύτερη ομάδα και βολεύονται και με το Χ. Θα πάω στο διπλό πρώτα από όλα γιατί η τιμή του θεωρώ ότι είναι value αλλά πέρα από αυτό νομίζω ότι οι Ιταλοί θα ανοιχτούν, καθώς θέλουν μόνο νίκη, και αυτόματα θα δωθούν χώροι στην Σίτι η οποία με τις επιθετικές αρετές που έχει θεωρώ απίθανο να μην σκοράρει πάνω μια και δύο φορές.


Το άλλο σημείο, το Χ της Ίντερ, το βασίζω στο ότι ο ένας βαθμός βολεύει και τους δύο. Με έναν πόντο οι Ιταλοί παίρνουν την πρώτη θέση και οι Τούρκοι μένουν ζωντανοί στο κυνήγι της δεύτερης και της τρίτης θέσης.


Από τα υπόλοιπα μάτς κράτησα τα διπλά της Κάρντιφ και της Ουνιβερσιτάτ ντε Τσίλε. Η πρώτη βρίσκεται σε φουλ φόρμα και κόντρα στην Κόβεντρι τα διπλά του 2,10 φαντάζουν μεγάλα. Η δεύτερη κάνει πολύ καλή χρονιά στο Σουνταμερικάνα και θα βρει απέναντί της μια Βάσκο που θα έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα καθώς διεκδικεί τον τίτλο και είναι πολύ πιθανό να δώσει εκεί όλο της το βάρος.


Το παιχνίδι μου θα έχει την εξής μορφή


Μονά αποδεκτά


ΤΣΣΚΑ Μόσχας vs Λιλ @ Λιλ (3,25)
Άρσεναλ vs Ντόρντμουντ @ Ντόρντμουντ (3,50)


δυάδα με συνολική απόδοση 4,40


Νάπολι vs Μάντσεστερ Σ @ Μάντσεστερ Σ (2,10)
Κόβεντρι vs Κάρντιφ @ Κάρντιφ (2,10)


τρίξι (σύστημα 2-3)


ΤΣΣΚΑ Μόσχας vs Λιλ @ Λιλ (3,25)
Τραμπζονσπόρ vs Ίντερ @ ισοπαλία (3,10)
Βάσκο vs Ουνιβερσιτάτ ντ Τσίλε @ Ουνιβερσιτάτ ντε Τσίλε (3,80)

Δεν υπάρχουν σχόλια: