Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Με τρια μονά για να μπούμε θετικά στη μάχη του ΣΚ!

Καλησπέρες σε όλους!


Όπως αναφέρει και ο τίτλος, με τρία μονά αποδεκτά θα πάμε σήμερα...βασικά όχι για σήμερα αλλά για την ώρα καθώς το απογευματάκι θα κάνω νέα ανάρτηση με κάποια βραδινά μάτς.


Το πρώτο παιχνίδι χρονικά είναι αυτό ανάμεσα στην Έβερτον και τη Σάντερλαντ. Οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια καθώς η ομάδα του Μάρτιν Ο'Νιλ είναι ανεβασμένη και έχει ως βασικό στόχο να προχωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο θεσμό του FA Cup.  Κόντρα σε μια Έβερτον η οποία προέρχεται από την βαριά ήττα στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (3-0) δεν θα έχει εύκολο έργο καθώς τα "ζαχαρωτά" θέλουν τη διάκριση στο κύπελλο και βάση φόρμας δείχνουν να είναι σε καλό φεγγάρι. Όπως και να έχει πάντως οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι περισσότερο μοιρασμένες και αξίζει το ποντάρισμα στο διπλό. Προσοχή... το μάτς έχει και πολύ Χ οπότε δεν θα αδικούσα κάποιον αν έπαιρνε το διπλό σε Draw no bet. Προσωπικά θα πάρω το καθαρό διπλό!


Το δεύτερο μάτς που θα με απασχολήσει σήμερα είναι αυτό ανάμεσα στη Λίντς και τη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Γουόρνοκ δείχνει να συνέρχεται μετά από καιρό καθώς ο έμπειρος τεχνικός με το που πήγε στη Γιουνάϊτεντ έριξε όλο του το βάρος στην άμυνα. Σε γενικές γραμμές στα τέσσερα μάτς που έχει κάτσει στον πάγκο της Λίντς ο Γουόρνοκ η αγωνιστική εικόνα είναι καλή με απολογισμό (1-2-1). Από την άλλη έχουμε μια Γουέστ Χαμ η οποία έχει μακράν το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας και στόχος είναι η απευθείας άνοδος στη Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Μπιγκ Σαμ εντυπωσιάζει στα εκτός ενώ από την άλλη πετάει βαθμούς στα εντός έδρας μάτς. Αναμένω τα "Σφυριά" να πάνε συντηριτικά το μάτς, όπως συνηθίζουν στα εκτός έδρας, και να το πάρουν με χαμηλό σκορ. Συνεπώς κρατάω το διπλό και ίσως να είναι καλές επιλογές το άντερ ή τα 2-3 τέρματα.


Τέλος θα κρατήσω και ένα διπλό από τη Μπουντεσλίγκα. Πρόκειται για την Γκλάντμπαχ η οποία καλείται σήμερα να διατηρήσει την τρίτη θέση και μαζί με αυτή το πλεονέκτημα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το μάτς κόντρα στη Λεβερκούζεν δεν θα είναι εύκολο αλλά με την άμυνα που έχει η Γκλάντμπαχ αν βρει ένα γκολ έχει πολύ καλές πιθανότητες για το διπλό!


Μονά αποδεκτά


Έβερτον-Σάντερλαντ @ 2 στο 4,00


Λίντς-Γουέστ Χαμ @ 2 στο 2,62


Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ @ 2 στο 3,50


Καλή τύχη και θα τα πούμε ξανά το απόγευμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: