Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πουλάρια για τελικό!

Πολλές καλησπέρες!


Απόψε το βράδυ έχουμε τον δεύτερο ημιτελικό για το κύπελλο Γερμανίας ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και την Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο ομάδες διεκδικούν ένα εισητήριο για τον τελικό του Βερολίνου όπου θα παίξουν κόντρα στη Ντόρντμουντ η οποία προκρίθηκε χτες στην παράταση κόντρα στην Γκρόϊτερ Φιρτ (0-1).


Τα δεδομένα του μάτς έχουν ως εξής...η Μπάγερν έρχεται από 7άρες και 6άρες έχοντας πολύ καλή ψυχολογία. Από την άλλη η Γκλάντμπαχ έχει κάνει εκπληκτική χρονιά και το Σάββατο που μας πέρασε εξασφάλισε την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Γκλάντμπαχ έχει κερδίσει δύο φορές φέτος τη Μπάγερν και γενικότερα έχει πολύ καλή παράδοση εντός έδρας κόντρα στους Βαυαρούς.


Το φαβορί σίγουρα για αυτό το μάτς είναι η Μπάγερν αλλά η Γκλάντμπαχ κάνει τρομερή χρονιά φέτος και θα τα δώσει όλα για να βρεθεί σε έναν τελικό μετά από πολλά χρόνια. Προσωπικά θα ποντάρω στην πρόκριση των Πουλαριών καθώς είναι μια από τις ομάδες που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Μπάγερν έχοντάς το αποδείξει δύο φορές φέτος.


Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχουν @ πρόκριση Γκλάντμπαχ (3,25)


Καλή τύχη σε όλους τους φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: