Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ένα σοβαρό μπετ και δύο "τουφεκιές"...

Καλησπέρα στους φίλους!


Όπως αναφέρω και στον τίτλο, σήμερα θα πάω με ένα σημείο το οποίο θεωρώ ότι έχει καλές πιθανότητες να περάσει και δύο μπομπίτσες.


Στο λοιπόν, το σημείο μου για απόψε θα είναι το διπλό της Μίντλεσμπορ στο Πόρτμαν Ρόουντ κόντρα στην Ίπσουιτς. Οι φιλοξενούμενοι από εδώ και στο εξής αντιμετωπίζουν κάθε μάτς σαν τελικό καθώς έχουν σαν στόχο την είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου. Οι γηπεδούχοι εδώ και καιρό έχουν μείνει χωρις στόχους στο πρωτάθλημα αφού τα συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα τους έχουν φέρει στη μέση της βαθμολογίας και κάπου εκεί θα μείνουν μέχρι το τέλος. Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες προέρχονται από μέτρια εμφάνιση (έως κακή). Προσωπικά θα πάω με το κίνητρο της Μπόρο, η οποία στα εκτός έδρας είναι πολύ καλή και σε αποδόσεις που αξίζει τον κόπο να το ρισκάρουμε.


Πάμε τώρα στις "τουφεκιές". 

Η πρώτη είναι καθαρά θέμα έμπνευσης και πρόκειται για το διπλό της Μπόλτον στον προημιτελικό του κυπέλλου. Η ομάδα του Κόιλ επιστρέφει μετά από δύο εβδομάδες στο γήπεδο όπου παραλίγο να γράψει μαύρη ιστορία για τον σύλλογο καθώς στο τσακ την γλίτωσε μετά από καρδιακή προσβολή ο Μουάμπα (ευχή μου είναι ο Μουάμπα να γλιτώσει τα χειρότερα και να βρεθεί αν είναι εφικτό γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους αφήνοντας πίσω αυτή την περιπέτεια). Αναμένω από την Μπόλτον να έχει πάθος και ότι βγει. Αν πάνε καλά τα πράγματα ρίχνουμε μια κάλυψη στο λαιβ και είμαστε κομπλέ.


Η άλλη μπομπίτσα που θα με απασχολήσει είναι το διπλό της Πενιαρόλ στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι Ουρουγουανοί απόψε παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση και αναμένω να τα δώσουν όλα. Οι γηπεδούχοι (Ουνιβερσιτάτ ντ Τσίλε) είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά το θεωρώ αδιανόητο να παίζουν ως τόσο μεγάλο φαβορί. 


Μονά αποδεκτά


Ίπσουιτς-Μίνλεσμπρο @ 2 στο 3,40 (το βασικό μας μπετ)


Τότεναμ-Μπόλτον @ 2 στο 11,00


Ουνιβερσιτατ ντε Τσίλε-Πενιαρόλ @ 2 στο 6,50


Καλή τύχη

Δεν υπάρχουν σχόλια: