Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Το πρώτο στοίχημα της χρονιάς

Από σήμερα ξεκινάει για το Κουβαδάκι η στοιχηματική χρονιά. Αφού άφησα να περάσει ένα χρονικό διάστημα και παρακολούθησα τις ομάδες (κάνοντας βέβαια μπετς πάνω σε αγαπημένα πρωταθλήματα) από σήμερα θα μοιράζομαι από αυτό εδώ το μπλογκ εκ νέου τις επιλογές μου.

Όπως βλέπετε αριστερά στο ιστολόγιο υπάρχει η Κάβα μας όπου αντιστοιχεί σε 2.000 μονάδες και ελπίδα μου είναι στο τέλος της χρονιάς να μην είμαστε στα πλην και αν είναι εφικτό να είμαστε στα σύν.

Σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με ένα παιχνίδι το οποίο θα ποντάρω με μικρή μίζα. Το μάτς που θα μας απασχολήσει είναι το Χέρτα-Μόναχο 1860. Καλές ομάδες και οι δύο που έχουν ως πρώτο στόχο την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Τα μάτς ανάμεσα σε ομάδες από το Μόναχο (και τις γύρω περιοχές) με αυτές τις πρωτεύουσας πάντα έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα και μπορούν να χαρακτηρισθούνω ως ντέρμπι.

Η επιλογή μας είναι το διπλό της Μόναχο. Ομάδα που αμύνεται καλά και στα μεγάλα μάτς προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό ρυθμό στο μάτς. Σήμερα η Χέρτα έχει απουσίες και νομίζω ότι ο άσσος δεν έχει καμία αξία. Πρώτο σημείο το Χ το τραβάω όμως στο διπλό.

Χέρτα Βερολίνου-Μόναχο 1860 @ 2 σε απόδοση 3,75 (20 μονάδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: