Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Σουπερ και Φουτμπολ Λιγκ για σήμερα!

Καλησπέρα! Το πρώτο μπετ της κάβας έφερε τρίμπαλο. Η Μόναχο στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις έχοντας ένα δοκάρι και 2-3 καλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άντεξε και δίκαια ήρθε η ήττα. Προσωράμε...

Τρία σημεία έχω κρατήσει από το σημερινό πρόγραμμα και τα τρία είναι Ελληνικά. Δύο από την Φουτμπολ Λιγκ και ένα από την Σούπερ Λίγκ.

Ξεκινάω με την μεγάλη κατηγορία της χώρας. Το σημείο μου είναι το διπλό του Πλατανιά. Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ο φαβοριτισμός του Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκοράρει με το ζόρι και αν δεν καταφέρει ο Αγκάνθο να βρει δίχτυα θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Ο Πλατανιάς θα κοιτάξει πρώτα την άμυνα και θα ζητήσει το γκολ στην κόντρα. Νομίζω ότι οι Κρητικοί μπορούν να βρουν γκολ στην άμυνα του Άρη. Αν γίνει το 0-1 η κάλυψη στο λάιβ είναι σίγουρη.

Τα σημεία που έχω επιλέξει από τη Φούτμπολ Λίγκ είναι τα διπλά της Καλλιθέας και της Νίκης Βόλου. Η Καλλιθέα θέλει να ρεφάρει τους βαθμούς που έχασε στο Ελ Πάσο κόντρα στον Πανσερραικό και κόντρα στην αδύναμη Επανομή έχει την ευκαιρία να το κάνει. Το διπλό της Νίκης έχει αρκετό ρίσκο αλλά νομίζω ότι η ομάδα του Βόλου, που είναι καλύτερη από τον Πιερικό, θα βρει τον τρόπο να πάρει το διπλό.

Επίσης από την Φούτμπολ Λίγκ θα κάνω ένα φαν μπετ στο διπλό του Φωκικού. Η ομάδα του Βαζέχα έχει ξεκινήσει πολύ καλά, έχει ρίξει δύο τριάρες και δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το 6,00 στο διπλό.

Άρης-Πλατανιάς @ 2 σε απόδοση 5,50 (25 μονάδες)
Ολυμπιακός Βόλου-Φωκικός @ 2 στο 6,00 (15 μονάδες)

Καλλιθέα (2,60)-Νίκη Βόλου (2,90) @ συνολική απόδοση της δυάδας 7.54 (25 μονάδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: