Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Χαλαρό πρόγραμμα

Καλημέρα! Το στοιχηματικό τριήμερο που πέρασε ένα σημείο ήταν αρκετό για να μας δώσει κέρδος. Ο Πλατανιάς έπαιξε όπως τον περίμενα, χτύπησε στην κόντρα και κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον κάκιστο Άρη.

Για τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα θα είναι πολύ χαλαρό και θα έχουμε λίγο Αγγλία, λίγο Βραζιλία και πολλές εθνικές ομάδες. Θα παίξω σήμερα ένα μάτς από Αγγλία και αύριο πολύ πιθανό να ασχοληθώ με την αγαπημένη Βραζιλία. Στις εθνικές που έρχονται την Παρασκευή θα ψαχτώ αρκετά αλλά συνήθως δεν με πάνε και είναι πιθανό να το πάω πολύ στο χαλαρό ή να μην παίξω καθόλου.

Σήμερα έχει Λίγκ Τρόφι,το κυπελλάκι των μικρων κατηγοριών της Αγγλίας. Ότι και να παίξει κανείς σε αυτό τον θεσμό δεν μπορεί να του πεις ότι έπαιξε λάθος. Γενικά μιλάμε για μια διοργάνωση που οι εκπλήξεις δίνουν και παίρνουν. Προσωπικά κράτησα μόλις ένα σημείο και είναι το διπλό της Κρου στην έδρα της Σριούσμπερι. Οι δυο ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι και η χρονιά τους είναι μέτρια. Παίζω Κρου γιατί είναι ομάδα που έχει πιτσιρίκια και θα ψάξει μια νίκη στο Τρόφι για να τονωθεί η ψυχολογία για την συνέχεια. Έτσι και αλλιώς η δυναμικότητα των ομάδων δεν δικαιολογεί την απόδοσης του διπλόυ οπότε και αυτό είναι στα συν.

Σριούσμπερι-Κρου @ 2 σε απόδοση 3,75 (25 μονάδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: